WIKIPEDIA – Onderhoud is het totaal van activiteiten met als doel, het in “een aanvaardbare conditie” houden of terugbrengen van machines, gebouwen, verkeersinfrastructuur, computerprogramma’s, natuur enzovoort, teneinde (direct en op termijn) de “gevraagde mate van functionaliteit” te borgen. Lees verder

Nieuwe sloten? Dubbele beglazing? Vervangen, repareren en plaatsen van kozijnen? Wat voor onderhoud er ook benodigd is, DRD Bouw is uw partner. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap, dit is al door vele klanten waaronder bedrijven, particulieren, woningcoöperaties, VVE’s en sportverenigingen positief ervaren. 

Betrouwbaarheid is voor ons zeer belangrijk, duidelijke afspraken voorkomen problemen. Als klant moet u op uw onderhoudspartner kunnen vertrouwen. Alle afspraken worden daarom schriftelijk vast gelegd, zodat u tijdens het onderhoudsproces en bij oplevering kunt controleren of alles nog volgens afspraak wordt of is uitgevoerd.

Dit doen wij overigens niet alleen bij onderhoud, maar ook bij renovatie en bouw. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onderhouden wij een goed contact met onze opdrachtgever, zodat deze altijd op de hoogte is van de voortgang van de werkzaamheden.

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op als u bouw, onderhouds- of renovatieplannen heeft. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.