WIKIPEDIA – Renovatie of renoveren (uit het Latijn: renovare = vernieuwen) is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Wanneer een gebouw geheel wordt gesloopt en opnieuw wordt opgebouwd, spreken we van herbouw of vervangende nieuwbouw. Lees verder

Renovatie door DRD Bouw betekent een vakkundig en betrouwbare partijen voor werkzaamheden aan uw vastgoed zoals woning en / of bedrijfspand. Denk hierbij o.a. aan kozijnen, daken en gevelbekleding en uw interieur.

DRD Bouw biedt verschillende mogelijkheiden voor het herstellen en/ of vervangen van al deze zaken in hout, kunststof of aluminium. Goed onderhoud betekent langer woonplezier en behoud van de waarde van uw woning en / of bedrijfspand.

Na een duidelijke en faire offerte heeft DRD Bouw op een prettige en vakkundige wijze onze trap gerenoveerd. Eiken treden en bordes passend bij onze karakteristieke jaren '30 woning.
Marc Chen
Klant - Trap renovatie
drdbouw_ruler

Betrouwbaarheid is voor ons zeer belangrijk, duidelijke afspraken voorkomen problemen. Als klant moet u op uw renovatiepartner kunnen vertrouwen. Alle afspraken worden daarom schriftelijk vast gelegd, zodat u tijdens het renovatieproces en bij oplevering kunt controleren of alles nog volgens afspraak wordt of is uitgevoerd. Dit doen wij overigens niet alleen bij renovatie, maar ook bij onderhoud en bouw. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onderhouden wij een goed contact met onze opdrachtgever, zodat deze altijd op de hoogte is van de voortgang van de werkzaamheden.

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op als u bouw, onderhouds- of renovatieplannen heeft. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.