WIKIPEDIA – Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw. Dit kan een uitbreiding zijn, maar ook een gewijzigde indeling. Zo is een bijkeuken aan een huis bouwen een verbouwing, maar ook het plaatsen van een nieuwe badkamer. Lees verder

Van een keuken tot een complete verbouwing, DRD Bouw zet bij alle projecten de behoeftes en belangen van u als klant centraal. Door (pro) actief met u mee te denken over wensen, eisen, duurzaamheid en kosten streven wij naar een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Op verzoek nemen we ook (bij meerdere partijen) de regie van het gehele project van u over, wel zo overzichtelijk en prettig, één aanspreekpunt.

Verbouwen doet u doorgaans niet jaarlijks. DRD Bouw voorziet u graag van advies en natuurlijk een passende offerte voor uitvoering.

 
 

Betrouwbaarheid is voor ons zeer belangrijk, duidelijke afspraken voorkomen problemen. Als klant moet u op uw verbouwpartner kunnen vertrouwen. Alle afspraken worden daarom schriftelijk vast gelegd, zodat u tijdens het onderhoudsproces en bij oplevering kunt controleren of alles nog volgens afspraak wordt of is uitgevoerd. 

 Dit doen wij overigens niet alleen bij verbouwingen, maar ook bij renovatie en onderhoud. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onderhouden wij een goed contact met onze opdrachtgever, zodat deze altijd op de hoogte is van de voortgang van de werkzaamheden.

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op als u bouw- of renovatieplannen heeft. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.